top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Trabzon'dan 'dörtdörtlük' haber





İmamoğlu'ndan memleketi Trabzon'da 'yeni dönem' vurgusu: 'Beni geçecek adam doğmadı kardeşim!'



31 Mart'ta bir kez daha İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, bayram ziyareti için memleketi Trabzon'a geldi. İmamoğlu, burada halk buluşmasında konuştu, 'demokrasi' ve 'yeni dönem' vurgusu yaptı. İBB Başkanı, "Beni geçecek adam doğmadı kardeşim. Beni geçene de arkadan çelme takmam, vallahi de billahi de alkışlarım" dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şeker Bayramı için memleketi Trabzon'a geldi.

Burada sevgi seli ile karşılaşan İmamoğlu, yurttaşlarla bir araya geldi.

İmamoğlu, ardından Ortahisar ilçesinde 'Halk Buluşması'nda halka hitap etti.



"REJİMİ YAYINDAN ÇIKARIR, BAŞKA BİR REJİM ORTAYA KOYMAYA KALKARSAN..."

İBB Başkanı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Trabzon'un bir evladıyım. Ortaokulu, liseyi burada okudum. Bu şehir Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu bir şehir. Onun doğduğu mahallede büyüdüm. Yine Fatih Sultan Mehmet'in yurt edindiği İstanbul'da yaşama başladım ve İstanbul'da belediye başkanı oldum.

* Bu nasıl bir şey biliyor musunuz? Bu olsa olsa Atatürk'ün Cumhuriyeti'nde olur. Atatürk'ün kurduğu bu Cumhuriyet herkese fırsat eşitliği verir. O sandık, hepimizin eşitlendiği gündür. İşçisi, emeklisi, öğrencisi, öğretmeni... Eksik tarafı var. Bazen demokrasi bazen Cumhuriyet arzu ettiğimiz seviyeye gelmez. İnsanlarını ihmal eder. Bu hatalar yanlış uygulamalar yüzünden olur. Hele ki rejimi yayından çıkarır başka bir rejim ortaya koymaya kalkarsan; olan önce emeklilere, kadınlara olur. Zulüm çektirir.

"PRANGALARINIZI SÖKÜP ATIN, ARTIK MİLLETE HİZMET EDİN!"

* 31 Mart'ta siz o mührü vurdunuz ya... Şimdi artık yeni dönemin zamanı. O yüzden tam yol ileri diyoruz. Benim kapım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsine açık. Partisi, inancı fark etmeksizin... Seçim bitti, artık hizmet zamanı. Şu prangalarınızı söküp atın, artık millete hizmet edin! 

"BENİ GEÇECEK ADAM DOĞMADI KARDEŞİM"

* Biz demokrasi aşığıyız. Daha çok dinleyeceğiz, daha çok üreteceğiz. Bu, milletin ayağa kalkmasıdır. Büyüklerimin bana vasiyetidir; 'Makamın büyüdükçe başın öne eğilsin'. Biz bu anlayışın neferleri olacağız. Allahım beni aileme, Trabzonlulara, beni bu cennet vatana, şehrim İstanbul'a mahçup etme. Ben diyorum ki "Beni geçecek adam doğmadı kardeşim." Beni geçene de arkadan çelme takmam, vallahi de billahi de alkışlarım. Çünkü millete hizmette kaybeden olmaz ki, hepimiz kazanıyoruz.



AİLE BÜYÜĞÜNÜ VE ANNEANNESİNİ ZİYARET ETTİ

Ekrem İmamoğlu bugün Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan aile büyüğü Havva Cimşit (93) ve anneannesi Emine İnan İmamoğlu'nu (97) ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'ın eşlik ettiği İmamoğlu, yakınlarıyla bayramlaşıp, sohbet etti.

Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu, çocukları Semih İmamoğlu ve Beren İmamoğlu ile baba ocağı Cevizli Mahallesi'nde de aile kabristanlığına ziyaret gerçekleştirip, dua etti.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı Ziyareti



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'a Ramazan Bayramı tatilini geçirmek ve hemşerileriyle bayramlaşmak üzere ziyarette bulundu. Bu ziyaret kapsamında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.


İmamoğlu, tebrik ziyaretinde yaptığı konuşmada, Başkan Kaya'ya başarılar dileyerek, şehre daha büyük başarılar yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Özellikle doğa ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışına vurgu yaparak, Ahmet Başkan'ın bu alanda başarılı olacağına olan inancını dile getirdi. Ayrıca, Trabzon'un yerel yöneticilerine çağrıda bulunarak, birlikte işbirliği içinde olmaları gerektiğini vurguladı.

Teşekkür ve Hediye

Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu net mesaj verdi

Başkan Kaya, İmamoğlu'na teşekkür ederek ziyaretin anısına bir tablo hediye etti. Bu nazik jestin ardından İmamoğlu, Trabzon'da yaşadığı çocukluk anılarını da paylaşarak, birlik ve dayanışma mesajları verdi.


İYİ Parti Trabzon Teşkilatından Koray Aydın'a Destek



Trabzon İYİ Parti teşkilatı, genel başkanlık için Koray Aydın'a destek mesajı verdi.


Trabzon İYİ Parti teşkilatı, önümüzdeki günlerde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi genel başkanlık için Koray Aydındestekleme kararı aldı. Teşkilatın başkanı, yaptığı açıklamada, Aydın'ın partinin değeri ve kurucusu olması nedeniyle destek verdiklerini belirtti.

27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde üç adayın adaylığını açıklamasının sevindirici olduğunu ifade eden teşkilat başkanı, tüm adaylara başarılar diledi. Ancak, Koray Aydın'ın adaylığının partinin ve şehrin değerleri açısından önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

Teşkilat, önümüzdeki 2 haftalık süreçte Aydın'a olan desteğini sürdüreceklerini ifade etti. İYİ Parti'nin Türk siyasetine katkılarının önemine vurgu yapan başkan, partinin emin adımlarla 2028 genel seçimlerine hazırlanacağını belirtti.

Son olarak, Trabzon'un evladı Koray Aydın'a genel başkanlık seçiminde başarılar dileyen teşkilat, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.


Avcı’nın Sürpriz Planı: Üçlü Taktikle Sivasspor’a Karşı!



Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avcı'nın taktiklerindeki üçlü formasyon dikkat çekti.


Sabırlı, Akıllı ve Coşkulu Oyun

Avcı, takımının Sivasspor karşısında sabırlı, akıllı ve coşkulu bir oyun sergileyeceğini vurguladı. Zorlu mücadelede sahadaki çalışmanın karşılığını almayı hedeflediklerini ifade etti.

Performans Odaklı Hazırlık

Nijeryalı yıldız Paul Onuachu'nun sakatlık ve fiziksel problemleriyle ilgili olarak performans departmanıyla yakından çalıştıklarını belirten Avcı, Onuachu'nun durumunu iyileştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Taraftarın Desteği Önemli

Önümüzdeki sezon için taraftarın desteğine vurgu yapan Avcı, tribünlerin güçlü desteğine ihtiyaç duyduklarını ve taraftarın sakin ve sabırlı bir şekilde takımı desteklemesini istedi.

Hedefler Belli: Lig ve Kupa

Avcı, ligdeki 3. sıra ve Türkiye Kupası'nı hedeflediklerini söyleyerek, doğru adımlarla bu hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti.

Trabzonspor Basketbol Takımı, Zirveye Odaklanıyor

Avcı'nın bu açıklamalarıyla Trabzonspor'un Sivasspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

214 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page