top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

SP adayı Alev Sezen: Ataşehir'e kadın eli değecek


İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS) Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdiği Av. Alev Sezen, bu sabah yaptığı konuşmada "Ataşehir'e kadın eli değecek" mesajı vererek, seçimlerde iddialı olduğunu ortaya koydu.


Yerel Seçimlerde Ataşehir'in tek kadın adayı, Saadet Partili Av. Alev Sezen, bu sabah yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sezen'in etkinliğine, Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar, özellikle Anadolu Yakası'ndaki SP İlçe Başkanları, SP'nin önceki ilçe başkanları Selahattin Aslan, Numan Yüksel ve Adem Boz ile 2009 seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdal Uçar da katılım sağladı. SP'den Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday gösterilen Aysu Bayraktar da etkinliğe katılanlar arasındaydı.

"Tekirdağ'da gazetecilik yaptığı için yerel basının hangi güçlüklerle ayakta durduğunu bilenlerden biriyim" diyerek sözlerine başlayan Ataşehir Belediye Başkan adayı Sezen, yaptığı kısa sonuşmada "Ataşehir'i alacağız, Ataşehir'e kadın eli değecek" mesajları verdi.




"Başka bir İstanbul mümkün" afişinin önünde konuşan Sezen, Ataşehir'de daha çok insana dokunmak istediklerini, trafik, imar gibi sorunlarını çözmenin yanında bir anne olarak sosyal imkânların, yeşil alanların yetersizliğinin giderilmesini" arzuladığını, "neler yapılabiliri araştırdıklarını/baktıklarını, çıtayı yükseltmek istediklerini, kadın ya da erkek ayrımı gözetmeksizin insan olarak olaylara baktıklarını" dile getirdi. Sezen, "Ataşehir'de CHP'nin kazanması ilçeye bir şey katmayacağını, AK Partinin kazanmasının da öyle olacağını, SP'nin kazanmasınınsa Türkiye'de değişimin başlatılması demek olacağını, bunun Olmazı Oldurmak Demek diye nitelenebileceğini" diye getirdiği konuşmasında şöyle dedi:

"İktidar uzaya adam göndermeyi önemserken biz asfaltın neden bozuk olduğundan hareket ederek belediye hizmetlerinde insanı merkeze oturtuyoruz. Eksik hizmetleri en hızlı biçimde gidereceğiz. Ataşehir'deki bütün canlılarla, ağaçlarla, çiçeklerle, kuşlarla, sokak hayvanlarıyla ilgileneceğiz. Güvenlikten uyuşturucuya, yeşil alan eksikliğinden kiraların yüksekliğine, sosyal yardımlardan emeklilerin durumuna bütün sorunlar çözüm gündemimizde olacak."

SP Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Alev Sezen, ihalelerde şeffaflık, yerel basına önem

vaatlerinde bulunduğu konuşmasında, soru üzerine aday çıkarmayan partilerle merkezde SP olmak kaydıyla görüşebileceklerini, herkesi 1 Nisan sabahı belediyede kahve içmeye beklediklerini de dile getirdi.

Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page