top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ozan Aşut gözyaşlarıyla toprağa verildi



İSTANBUL - Tedavi gördüğü hastanede dün yaşama gözlerini yuman, Gazeteci-Şair Attila Aşut ve Prof. Dr. Özen Aşut'un oğlu Ozan Aşut, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. 42 yaşında vefat eden Ozan Aşut için öğleyin Şakirin Camisi'nde dini tören yapıldı. Taziyeleri Ozan Aşut'un eşi Cana Aşut ile Attila-Özen Aşut'un kabul ettiği törene yurdun pek çok yerinden gelen aile dostları, siyasiler ve yazarlar katıldı.





Aralarında yazarlar Kenan Sarıalioğlu, Öner Ciravoğlu, Av.Ergin Kulaçoğlu, Dr. Mustafa Duman, Alâettin Bahçekapılı, Dursun Bayar, Bilal Kayabay, Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, BirGün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydın ve Yayın Koordinatörleri Yaşar Aydın ve Elif Ilgaz, TKP Merkez Komitesi Üyesi Aydemir Güler, Türkiye Komünist Hareketi Başkanı Aysel Tekerek, eski Genç Öncü Genel Başkanı Abdurrahman Atalay, Türkiye Sosyal Tarih Araştırmaları Vakfı Genel Sekreteri Erden Akbulut'un da bulunduğu cenazede, tabutun üzerine Galatasaray T gömleği örtüldü.



Genç yaşında vefat eden Ozan Aşut, Şakirin Camisi'ndeki dini törenin ardından Karacaahmet'teki aile mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi.




Oğlunu toprağa verdikten sonra gazetemize bir açıklama yapan Attila Aşut, "gerek cenaze törenine katılan, çelenk gönderen, sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunan, gerekse telefonla, sosyal medya mesajlarıyla üzüntülerini belirten dostlara tek tek yanıt verme olanağı bulunmadığından, aracılığınızla ailemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.



BRT Yayın Grubu olarak, genç yaşta aramızdan ayrılan Ozan Aşut'a Tanrı'dan rahmet, dostumuz aile bireylerine tek tek başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

1.434 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page