top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Orhan Çerkez, Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı





İSTANBUL/ÇEKMEKÖY- Habermax.net sitesinin haberine göre, Çekmeköy’de CHP’nin belediye başkan adayı olarak Orhan Çerkez’in belirlendiği ilan edildi. Uzun süredir merakla beklenen adaylık süreci nihayet netleşti.


Orhan Çerkez’in adaylığı, ilçe siyasetinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Çekmeköy’de uzun yıllardır tartışma konusu olan belediye başkanlığı için yapılan bu açıklama, ilçe sakinleri ve siyasi çevreler arasında büyük bir merakla karşılandı.

CHP’nin Çekmeköy adayı olarak belirlenen Orhan Çerkez’in Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığındaki deneyimleri ve vizyonu, ilçenin geleceği için umut vadeden bir adım olarak değerlendiriliyor.

Adaylık sürecinin netleşmesiyle birlikte, Çekmeköy’de siyasi atmosferde önemli bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Orhan Çerkez’in adaylık sürecine ilişkin daha fazla detayın akşam saatlerinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Çekmeköy halkı, önümüzdeki dönemde ilçenin gelişimi ve refahı için yapılacak çalışmaları heyecanla bekliyor.

Öte yandan, CHP'nin Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez'in bu akşam saat 19.00'da Çekmeköy CHP binası önünde halka sesleneceği öğrenildi.

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page