top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Memleket Partisi İBB ile Ataşehir adayı semt pazarında dert dinledi



İSTANBUL/ATAŞEHİR- (BRTAJANS) - Memleket Partisi İBB Başkan adayı Berk Hacıgüzeller ile Ataşehir Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, bugün saat 16.00'da Küçükbakkalköy Kapalı Pazarı'nda 31 Mart Yerel Seçimi'nin startını verdi. Halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen ve getirmeyi düşündükleri çözümler konusunda açıklamalarda bulunan iki aday da ilgiyle karşılandı.


  Memleket Partisi'nin İBB Başkan adayı Berk Hacıgüzeller ile Ataşehir Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, Küçükbakkalköy'deki Kapalı Pazar alanında projeleri ile ilgili olarak da bilgi verdi. Hacıgüzeller İstanbul'da toplamda 462 pazar kurulduğunu, pazarların eskiden daha kalabalık olduğunu, alımgücünün düşmesi nedeniyle pazardan alışverişin bile 3/1 oranına düştüğünü, artık insanların pazara çıkamaz duruma geldiğini söyledikten sonra sözlerine şöyle devam etti :

"Pazarların doluluk oranının düştüğünü görüyoruz, İstanbul'da kent yoksulluğu ile mücadele edeceğiz; pazarlarda yurttaşlarımızı dinlemeyi sürdüreceğiz. Kent yoksulluğu ile mücadele programlarımızı da projelerimizi de açıklayacağız; bunu halkımıza karşı bir sorumluluk olarak görüyoruz. Biz başka partilerin ne yaptığına bakmıyoruz, halkımızın sandıktaki tercihine her zaman saygı duymaya devam edeceğiz. Ataşehir'de Reşat Şahin Öztürk başkanımızla seçim sürecini birlikte yürütmekten mutluluk duyuyorum."



Ataşehir Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk de Küçükbakkalköy Kapalı Pazarında yaptığı açıklamada daha önceki basın toplantısında 'Türkiye'nin en hırsız Belediye Başkanı' olacağını açıkladığını, bunun ne denli anlamlı bulunduğunu bugünkü pazar ortamına bakıldığında anlaşılacağını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

" Çocuklarının karnını doyuramayan, evine meyve ve sebze dahi almakta zorluk çeken insanlar var. Bir belediye başkanının görevi sadece yol, asfalt, kaldırım yapmak değildir; kentte yaşayan vatandaşlarıyla gönül köprüsü kurması da gerekmektedir. Kentte akıl, ahlak ve dayanışma ruhuyla birbirini desteklemesine çok ihtiyaç vardır. Ben hırsız belediye başkanı olacağım; çünkü Ataşehir'deki komşularımın kalbini çalacağım. Kent yoksulluğu ile mücadele konusunda azimli bir şekilde örnek projeleri hayata geçireceğim."



Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu G enel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page