top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İYİ Partili Ali Coşkun yol alıyor




İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS) Mart 2024 sonunda yapılacak yerel yönetim seçimlerine, 81 ilde ve ilçelerinde kendi adaylarıyla girme kararı alan ve kimi yerlerde adaylarını açıklayan İYİ Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı iş insanı Ali Coşkun, adaylığı açıklandığından beri sahada çalışıyor.



İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, partisinin ve liyakatli kişilerden oluşturduğu danışmanlarının belirlediği strateji doğrultusunda sahada çalışmaya Ataşehir'in 17 mahallesinin muhtarlarını tek tek ziyaret etmekle başladı. Beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ile birlikte muhtarları ziyaret eden Coşkun, muhtarlardan mahallelerin sorunları hakkında bilgi alıyor.



Önceki gün Ataşehir Atatürk, Yeniçamlıca, Örnek ve Esatpaşa mahallelerinin muhtarlıklarını ziyaret eden Ali Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ataşehir’i iyileştirme çabalarımızda hız kesmiyoruz. Bugün, mahallemizin sesini daha iyi duymak için Esatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Altun, Örnek Mahallesi Muhtarı Sinan Emrah Yıldırım, Atatürk Mahallesi Muhtarı Leyla Yeşim Şaylan ve Yeniçamlıca Mahallesi Muhtarı Hasan Özdemir ile görüştük. Her bir muhtarımıza misafirperverlikleri ve kıymetli görüşleri için teşekkür ederim. Bu toplantılar Ataşehir için yeni fikirler ve çözümler getirdi." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun'un muhtarlık ziyaretlerini tamamladıktan sonra Ataşehir'deki sivil toplum örgütlerini ve kanaat önderlerini ziyaret etmeyi planladığı öğrenildi.




101 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page