top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Şener Şen'in oyunuyla resmen açılıyor





İSTANBUL/ATAŞEHİR - Ataşehirlilerin açılışını büyük bir heyecanla beklediği, aralık ayından beri hizmet veren İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, bu akşam resmen açılacak. Açılışta DASDAS podüksiyonu olan, Şener Şen'in oynadığı Zengin Mutfağı oyunu sahnelenecek.



Tiyatrodan baleye, sergilerden konserlere kadar pek çok sanatsal ve kültürel etkinliğine ev sahipliği yapacak merkez, fonksiyonel mimari özellikleriyle de sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan, yalnız Ataşehir’in değil, İstanbul’un da sayılı kültür merkezleri arasında yer alan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi; tiyatro oyunlarının, konserlerin, gösterilerin, sergilerin ve daha pek çok etkinliğin yeni adresi olacak.

İçerenköy Mahallesi’nde 2 bin 800 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen ve 22 bin 500 metrekare kullanım alanı olan merkezde; 657 seyirci kapasiteli tiyatro salonu, 2 bin 800 kişilik konser salonu, 200 kişilik konferans salonu, 21 adet sanat eğitim dersliği, kütüphane, çok amaçlı etkinlik salonu, çocuk oyun alanı, sergi salonu, fuaye, kafeterya, restoran alanları, teraslar ve 3 katlı otopark yer alıyor.



İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nin açılışını yapmak için büyük bir heyecan duyduklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ataşehir'i İstanbul'un kültür-sanat merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalıştık. Sanatın her alanında düzenlediğimiz etkinliklerle hep bir arada olduk. Şimdi de sanatseverlerin yeni adresi olacak İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.



63 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page