top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İBB'de geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı




İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, mesai arkadaşları ile Saraçhane’deki İBB yerleşkesinde bayramlaştı. “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ndeki başarının arkasında siz değerli çalışma arkadaşlarımız var” diyen Çağlar, “Tüm çalışma arkadaşlarıma, bu özverili çalışmalarından dolayı birinci dönemdeki üstün başarısından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. Gönülden sevgilerimizi sunmak istiyoruz. Zira bayramlarda bayram yapmadan insanların hizmetine koşan insanların sorunlarını çözen bir ekiple beraberiz” dedi.

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  (İBB) gelenekselleşen bayramlaşma töreni İBB’nin Saraçhane’deki Başkanlık binasında gerçekleşti. Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen törende Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile İBB çalışanları hazır bulunurken İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ülkü Sakalar ve İBB Meclisi 1. Başkan Vekili Nuri Aslan birer konuşma yaptı.





ÇAĞLAR: BAYRAM YAPMADAN İNSANLARIN HİZMETİNE KOŞAN BİR EKİPLE BERABERİZ

Özverili çalışmalardan dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür eden İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, “Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun sizlere olan selamlarını, sevgilerini ve bayram tebriği mesajını da iletmek istiyorum. 31 Mart seçimlerinde siyasi yol arkadaşlarımızın göstermiş olduğu üstün başarının arkasında siz değerli çalışma arkadaşlarımızın, yol arkadaşlarımızın da özverili gayretleri olduğunu biliyoruz. Aslında bu seçimler hem siyasi arkadaşlarımıza bir karne olurken hem de biz değerli çalışma hakkı sizlerle çalışma arkadaşlarımızın da karnesi olduğunun farkındayız. Tüm çalışma arkadaşlarıma, bu özverili çalışmalarından dolayı birinci dönemdeki üstün başarısından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. Gönülden sevgilerimizi sunmak istiyoruz. Zira bayramlarda bayram yapmadan insanların hizmetine koşturan insanların sorunlarını çözen bir ekiple beraberiz” ifadelerini kullandı.

SAKALAR: AYRIM YAPMAKSIZIN HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ülkü Sakalar da duygularını,  “Biliyorum ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 7/24 her çalışanımız hizmete hazır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacak ve böyle devam edecek. Sizlerin çalışmaları, Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun vizyonu ve stratejisiyle bugünlere geldik ve İstanbul'da 39 ilçeye parti ayrımı yapmaksızın hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” cümleleriyle paylaştı.

ASLAN: DAYANIŞMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ VAR

Kurban Bayramı'nı “Paylaşmanın birlik ve beraberliğin, dayanışmanın değerini çok daha iyi idrak ettiğimiz bir dönem” olarak tarifleyen İBB Meclisi 1.Başkan Vekili Nuri Aslan, “Bu dayanışma duygusunu hissetmeye ve her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Kurban Bayramı'nın hanelerimize bereketler getirmesini temenni ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu dönemde biraz olsun rahatlatabiliyorsak ne mutlu bize. Allah tüm hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin. Ailenizle, sevdiklerinizle huzurlu, sağlıklı bir bayram tatili geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

60 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

댓글


bottom of page