top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İYİ Partili Ali Coşkun: Ben Ataşehirlilere emanetim!



İSTANBUL/ATAŞEHİR (BRTAJANS) 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde İstanbul'un güzide ilçelerinden Ataşehir'de İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Ankara'daki parti toplantısında aday gösterilen işinsanı Ali Coşkun, bugün ilçe yönetiminin çağrılısı olan, Ataşehir'de faaliyet gösteren bazı yerel basın mensuplarıyla tanışma toplantısında yaptığı konuşmada "Kimsenin şüphesi olmasın, Biz Ataşehir’e İYİ geleceğiz. Ataşehir’e İYİ hizmeti getireceğiz. Ali Başkanınız, Ali amcanız, Ali kardeşiniz, Ali evladınız olarak sizlerden aldığım güçle bu güzel ilçemize hizmete talibim." dediği öğrenildi.



İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun'un bir kısım yerel basın çalışanlarıyla yaptığı tanışma toplantısında "Ataşehirlilere hizmet etmek için, aynı çatı altında buluşup hüzne ve sevince ortak olmakta sabırsızlandığını" ifade ettiği bildirildi.

İşinsanı Coşkun'un, "Ataşehir'in Manav Ahmet’iyle, berber Hasan’ıyla, terzi Şükran’ıyla, genel müdür Fatih’iyle, bankacı Ayşe, öğretmen Gamze, emeklisi, öğrencisi, ev hanımı, apartman görevlisi, çocuğu, yaşlısıyla hepimizin." olduğunu dile getirdiği ve konuşmasını şöyle sürdürdüğü öğrenildi:


“Bir ilke kararı aldım. Şimdiden ilan ediyorum. Başkanlığım süresince belediyemizin alacağı dış hizmetlerin tamamını mümkün olduğunca ilçemizin esnafından karşılayacağız. Ya da merkezi Ataşehir olan şirketlerden. Pozitif ayrımcılık mı bu? Evet ama bir ilçe bütünüyle kalkınabilmesi için belediyesi bu dayanışması göstermek zorunda. Biz de bu dayanışmanın gereği olarak üzerimize düşeni yapacağız. Elbette ki belediye ihale ve hizmet alım kural ve kaidelerine göre olacak bu ama açık ve net söylüyorum; Bir bardak su alınacaksa bile öncelik Ataşehir esnafının, tüccarının, şirketlerinin olacak!


Hiç yabancısı değilim ben buraların. Uzun yıllardır aslında sizlerle beraber Ataşehir’de yaşıyorum. Şimdi ise hayran olduğum bu ilçeye hizmet etmek istiyorum. Ben iki çocuğumu da bu güzel ilçemizde büyüttüm tıpkı sizler gibi. Huzur, sevgi ve birliktelik önceliğiyle hizmet edeceğim Ataşehir’e."


31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun'un konuşmasında Mahallelerde bulunan semt pazarlarına kolay ulaşımı için yaşlılar ve engelliler için Shuttle (Servis Aracı) hizmetini devreye alacağını, sabah 09.00 ve akşam 18.00 arası call center dan da hizmet alabilecekleri bir sistem geliştireceğini, yaşlı ya da engelli vatandaşların call centera önceden bildirmesi halinde servis vereceğini ifade ederek "Bu çok değerli bir hizmet. İstanbulun birçok yerinde taksi sorunu malumunuz. Hem yok hem çok pahalı. İşte biz yaşlılarımızın hayat standartını artıracak bu hizmetle onların en azından ilçe sınırları içerisinde ki taksi sorununu bir nebze olsun hafifletmiş olacağız. Her mahallede konuşlandıracağımız servis araçları mesai saatleri içerisinde yaz/kış demeden ücretsiz bu hizmeti vermeye devam edecek" dediği öğrenildi.

Coşkun'un Ataşehir'in bütün mahallelerinin aynı hizmet ve imkânlardan yararlanacağını, Ataşehir'de yaşan 425 bin vatandaşın standartlarının aynı olacağını, belediyenin gelir ve giderlerinin, çalışmalarının şeffaflık içinde yürütüleceğini de dile getirek sözlerini şöyle tamamladığı bildirildi:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Ataşehir’i bana beni de sizlere emanet etti. Ve beni “Ataşehir’e İYİ bakacaksın” diye de sıkı sıkı tembihledi. Genel Başkanımızın selamıyla sevgisiyle geldim.

Kimsenin şüphesi olmasın, Biz Ataşehir’e İYİ geleceğiz. Ataşehir’e İYİ hizmeti getireceğiz. Ali Başkanınız, Ali amcanız, Ali kardeşiniz, Ali evladınız olarak sizlerden aldığım güçle bu güzel ilçemize hizmete talibim."

Ali Coşkun'un basın çalışanlarının sorularını yanıtlarken, Ataşehir için düşündüğü projelerini daha sonraki birlikteliklerde açıklayacağını ifade ederek, basın çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dilediği de öğrenildi.


Haber: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı




57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page