top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İYİ Partili Ali Coşkun Ataşehir'de Belediye Başkanlığı'na hazırlanıyor




İSTANBUL/ATAŞEHİR- Mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçiminde Ataşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'nin adayı olarak açıklanan işinsanı Ali Coşkun, parti ilçe yönetimiyle bir araya gelirken, süreç hakkında basını bilgilendirme çalışmalarına da başladı.

İYİ Parti kurucularından, işinsanı Ali Coşkun adaylığı açıklandıktan sonra önceki gün Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve divan üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda İstanbul’un en gözde ilçelerinin başında gelen Ataşehir’de İYİ Parti'nin Beledi Başkan adayı gösterilmesinden duyduğu mutluluğu paylaşan Ali Coşkun “Önce Millet, Önce Hizmet anlayışımızla yerel yönetimlerde İYİ belediyeciliği yayacağız. İYİ Hizmet, İYİ Belediyecilik için var gücümüzle partimizin tüm mensuplarıyla beraber çalışacağız. Biz olacağız.” dedi.

Ali Coşkun'un İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve Divan kurulu üyeleriyle biraraya geldiği yemekte konuşan Yörükoğlu, "Ataşehir İlçe teşkilatı ve yönetim kadrolarımızla birlikte Belediye Başkan adayımız Sayın Ali Coşkun'un yanında olacağız. Birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımıza hız verdik. Mahallelerde çalışmalara başladık, biz hazırız. Ataşehirli hemşerilerimize hak ettiği İYİ hizmet için var gücümüzle çalışacağız" dedi.



Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ataşehir Belediye Başkanlığı'na partisinin adayı Ali Coşkun olduğunu en hızlı ve yaygın duyuran BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı'ya teşekkür etmek için bir araya gelen Coşkun, "Ataşehir'in her sokağında ayaklarının izi bulunduğunu, her güzel yatırıma elinin değdiğini" vurgulayarak yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.



İYİ Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Bahçekapılı'ya "sizin her kişiye, her olaya, her parti faaliyetine tarafsız yaklaştığınızı bilerek ve bu tutumunuza saygı göstererek bilinmesini istediğim hususlarda yakında yapacağım açıklamalar hakkında ön bilgi vermeyi amaçlıyorum" dedi.

Coşkun, 30 yılı aşkın süredir bölgede bulunduğunu, 14 yıldan beri Ataşehir ilçesi olan bölgenin her sokağında ve her mahallesinde izlerinin/dostlarının bulunduğunu, insan sıcaklığını yıllardır burada yaşadığını, ülke ekonomisine, sosyal yapısına ve kültürüne dönük çalışmalarını burada sürdürdüğünü belirterek şöyle dedi:

"Ataşehir İstanbul'un yıldız ilçelerinden biri olmaya layık bir yerleşimdir. Türkiye sosyal yapısının bütün renklerinin harmanlandığı, zenginlik kattığı bir yerdir. Bulunduğu noktadan daha ileriye, daha güzele taşınması gereken bir yerdir. Yapılmışları asla küçümsemeden, yapılabilecekleri gösterme adına ayaklarımın izi, ellerimin emeği olan bu ilçenin yönetimine talibim. İYİ yönetimin nasıl olacağını göstermek adına, yakında bütün basın mensuplarını, bütün yerel yönetim kademelerini, bütün STK'ları ve kanaat önderlerini bilgilendirmek arzusundayım. Ulaşılabilir bir yerel yönetim için daha adayken bütün kesimlere ulaşmak istiyorum."


205 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page