top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

İYİ Partili Ali Coşkun, Ataşehir Belediyesi'ne ayağını alıştırıyor!



İSTANBUL/ATAŞEHİR - Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanmış ve siyasal partiler arasında sert, kırıcı tartışmalar yaşanırken, İYİ Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, demokratik ve uygar bir tutum sergileyerek, bugün, ayın son toplantısını yapan Ataşehir Belediye Meclisi'nde parti gruplarını ziyaret etti.

 



Hafta boyunca ilçenin mahallelerinde yoğun mesai harcayan Ali Coşkun, bugün de Ataşehir Belediye Meclis toplantısına katıldı. Toplantı başlamadan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grup başkanlarını ziyaret eden Coşkun, her iki parti yetkililerinden de sıcak ilgi gördü. Coşkun, Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili İlhami Yılmaz'ı makam odasında, AK Parti Grup Başkanvekili Naim Yağcı'yı da grup odasında ziyaret etti. Yılmaz ve Yağcı, Coşkun'un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını, seçim yarışında bütün adaylara başarılar dilediklerini dile getirdiler.



Coşkun daha sonra beraberindeki İYİ Parti Ataşehir İlçe Yöneticileriyle ayın son toplantısını yapan Ataşehir Belediye Meclisi salonuna geçerek Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan ve Meclis üyeleriyle tokalaştı. Meclis'teki çalışmalara ve gündeme ilişkin maddelerin oylanmasına tanıklık eden Coşkun’u meclis üyeleri içtenlikle karşıladı.


Meclisin şubat ayı ikinci birleşimine katılan Ali Coşkun basın mensuplarına açıklama yaptı:

  “Teşkilatımızla bugünkü programımıza meclis toplantısını da ekledik. Ataşehir için alınan ve alınacak olan kararları yakından takip etmek istedik. İlçemiz çok kıymetli ve çok değerli. Okulundan hastanelerine, konut yaşam alanlarından, sosyal yaşam alanlarına kadar birçok konunun işlendiği meclise gelerek Ataşehirli vatandaşlarımız, komşularımız için neler yapıldığını yerinde görelim dedik ve şimdi buradayız.  Aynı zamanda ilçemiz için çalışan meclis üyesi arkadaşlarımıza da bir nezaket ziyareti yapmak istedik. Sonuçta yıllardır verilen bir emek söz konusu. Umuyorum ki şimdiye kadar yapılan çalışmalarda oy birliğiyle kararlar alınmıştır. Ve umuyorum ki göreve geldiğimizde çoğunluk kararından ziyade birlikte alınan kararlar meclisten çıkar.

Çünkü birliktelikle alınan kararın sonucunda herkes memnun olur. Daha doğru işler ortaya çıkar. Memnuniyet artar. Zaten yerel belediyeciliğin de amacı budur. Memnun, mutlu, huzurlu bir Ataşehir yaratmak.”



Başkan Coşkun toplantı bitiminde teşkilatıyla meclis toplantı salonunda fotoğraf çektirerek toplantıdan ayrıldı.

 

106 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page