top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Hopa plaj voleybolunu heyecanla bekliyor



Hopa’da bu yıl 25.ncisi düzenlenecek olan Plaj Voleybolu hazırlıkları devam ediyor.


HOPA-Hopa’da bu yıl 8-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 25'inci Plaj Voleybolu turnuvası hazırlıkları devam ediyor.





Hopa Belediyesi tarafından organize edilen Plaj Voleybolu turnuvası bu yıl 2 kategori halinde yapılacak.. İlki amatör plaj voleybolcularının katılacağı turnuva ardından ikinci etap Uluslararası Plaj voleybolcularının yanı sıra Ülkemizin ve Hopalıların yakından tanıdığı milli voleybolcularımızın da katılacağı turnuva karşılaşmaları oynanacak

Her yıl artık Hopa’nın simgesi haline gelen ve heyecanla beklenen plaj voleybolu turnuvası bu yılda Festival arenada 8-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Belediye Başkan Utku Cihan “Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi plaj voleybolu takımlarını ağırlayacağımız ve amatör sporcularımızı destekleyeceğimiz bu özel turnuvaya çevre il ve ilçelerde dâhil olmak üzere tüm vatandaşlarımızı ve sporseverleri davet ediyoruz. Misafirperver Hopalı hemşerilerimiz bu yıl da misafirlerine en güzel ev sahipliğini yapacaktır” dedi.





Hopa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Amatör turnuva katılımı için son başvuru tarihi: 5 Temmuz 2024. Başvuru ve detaylı bilgi için: 0541 319 90 08 - 0533 664 08 07- Reklam, sponsorluk ve iş birliği için: 0532 297 81 49” müracaat edilebileceği açıklandı.

 Kaynak: Hayati Akbaş / Artvin

111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page