top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Hopa'da düzenlenen 2.Kazım Koyuncu Şenliği sona erdi



Hopa’da bu yıl 2.ncisi düzenlenen Kazım Koyuncu Kültür, Sanat ve Çocuk Şenliği ikinci gün düzenlenen etkinlikler ardından sona erdi.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa’da bu yıl 2.ncisi düzenlenen Kazım Koyuncu Kültür, Sanat ve Çocuk Şenliği ikinci gün düzenlenen etkinlikler ardından sona erdi.

2 gün etkinlikleri Kazım Koyuncunun köyü olan Yeşilköy’e çocuklarla beraber doğa yürüyüşü yapıldı ve köyün okulunda Öykü Atölyesi etkinliği düzenlendi.. Yazar Erdal Kara ve çocukların katıldığı etkinlik ilgi gördü ve amacına ulaştı.

2 gün etkinliği Hak TV de Belediye parkından canlı olarak yayınlanan Görkemli hatıralar programı ile devam ederken, program ardından Hopa Belediye binası önünde satranç turnuvası düzenlendi.



Günün son etkinliği de Belediye parkında düzenlenen söyleşiyi moderatör olarak Eren Dağıstanlı yönetti. Dağıstanlının konukları da önceki dönem İstanbul Milletvekili Melda Onur ve Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu oldu. Söyleşiyi Hopa Belediyesinin kardeş Belediyesi olan Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, Halk TV yapımcısı Serhan Askerde Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan ile birlikte dinledi. Etkinliğe Hopalılar yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşi ardından Satranç Turnuvasında ilk 3 dereceye girenlere ödülleri Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, Melda Onur ve Hak TV Program yapımcısı Serhan Asker verdi.

Belediye Başkanı Utku Cihan ve Başkan yardımcısı Gökhan Bıyıklı da söyleşi ardından konuşmacılar Melda Onur ve Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu’na etkinliğe katkıları için teşekkür plaketi verdiler.

Ödüllerin ve plaketlerin verilmesi ardından şenlik de sona erdi.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page