top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Haberci Gazete'nin yeni sayısı okurlarıyla buluştu






BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı'nın yönetiminde aylık olarak yayımlanan Haberci Gazete'nin yeni sayısı okurlarıyla buluştu.  


İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS) -  Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı pandemi döneminde zorunlu olarak yayımına ara veren, ancak 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ataşehirlilerin doğru, tarafsız ve çıkar karşılığı yapılmayan haberlere ulaşmasını sağlamak amacıyla üç aydır yeniden yayımlanan Haberci Gazete'nin yeni sayısı okurlarıyla buluştu.

     Mesleğinin 27 yılını TRT'de geçiren, 15 yıl süresince Ataşehir Ev Kültür dergisini yayımlayan, yayımlanmış 25 kitabı bulunan, toplamda 61. yıldan beri gazetecilik ve yazarlık yapan Alâettin Bahçekapılı'nın yönetiminde tabloid boyutta 8 sayfalık Haberci Gazete'nin 81. sayısı topdolu içeriğiyle Ataşehirli okurlarıyla buluştu.



      Haberci Gazete'nin bu sayısında sürmanşette CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile, AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'un Ataşehir'deki etkinlikleriyle ilgili haberler yer alıyor.

     Ataşehir'de basılabilen tek gazete olan Haberci Gazete'nin bu sayısında, Ataşehir'deki siyasal, ekonomik, toplumsal, kültürel etkinliklere ilişkin geniş haberler de var.

      "Başkan adayları projeleriyle yarışıyor" ana başlığı altında CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ile AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı'nın projeleriyle ilgili açıklamalarının yer aldığı Haberci Gazete'de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun'un etkinlikleri haberi de var. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Balacan'ın Ataşehir'deki etkinlikte yaptığı konuşma ve aynı partinin İBB Başkan adayı İdris Şahin ile yapılmış bir söyleşinin de yer aldığı Haberci Gazete'de Türkiye İşçi Partisi ve Saadet Partisi'nin etkinliklerinin haberleri de bulunuyor.

Haberci Gazete'de ayrıca, Ortodonti Uzmanı Dr. Barış Ünlü'nün "erken dönem ortodontik tedavi" yazısıyla kültür-sanat haberleri de var. Başka yerde okuyamayacağınız iki özel Spor haberi de ilginizi çekebilir.

Ataşehirlilere ulaştırılmakta olan Haberci Gazete'ni 81. sayısına da öncekiler gibi sahip çıkınız.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page