top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Gazeteci Numanoğlu ailesinin mutlu günü



Arhavi’nin tanınmış gazetecilerinden, Haberci Gazete'nin de haber kaynaklarından Necmettin Numanoğlu kızı Gökçen Numanoğlu’nu Edirneli iş insanı Serdar Yalçıner’in oğlu Mehmet Can Yalçıner ile evlendirdi.


EDİRNE-Arhavi’nin tanınmış gazetecilerinden Necmettin Numanoğlu kızı Gökçen Numanoğlu’nu Edirneli iş insanı Serdar Yalçıner’in oğlu Mehmet Can Yalçıner ile evlendirdi

       



    CHP eski Edirne il başkanı ve geçmiş yıllarda Belediye başkan yardımcılığı yanı sıra Edirne TSO Meclis Başkanlığı yapmış olan Serdar Yalçıner ve eşi Zeynep Yalçıner'in  oğlu Mehmet Can Yalçıner ile Fatma ve Necmettin Numanoğlu çiftinin kızları Gökçen Numanoğlu ile dünya evine girdi.



Edirne Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen nikâhta  çiftin nikâh şahitliğini Geçmiş dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan yaptı. Çiftin evlilik cüzdanını geçmiş dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan gelin Gökçen’e verdi.  Çift birbirlerine ömür boyu evet dediler.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen nikah törenine Artvin’in Arhavi İlçesinden Numanoğlu ailesinin yakınları ve çiftin çalıştığı işyerinden mesai arkadaşları da bu mutlu günlerinde yanlarında idi.

Gelin Gökçen Yalçıner’in annesi Fatma ve Babası Necmettin Numanoğlu ile ikiz kardeşi Gökhan Numanoğlu unda Arhavi’den gelerek katıldığı nikah törenine  iş adamları, siyasiler, aile yakınları ve esnaf dostları da  genç çiftin mutlu gününde yanında oldular.

Kaynak: Hayati Akbaş/


BRT Yayın Grubu olarak Numanoğlu ve Yalçıner ailelerini kutlar, genç çiftlere mutluluklar dileriz.

 

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page