top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

CHP'li Adıgüzel halka seslendi: Ataşehir'i ortak akılla yöneteceğiz, birlikte kazanacağız!



İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS)- Yerel Seçimlerde CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Endüstri Mühendisi, CHP İstanbul önceki dönem Milletvekili Onursal Adıgüzel, bugün Ataşehir'deki parti binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenirken "Ataşehir'i ortak akılla yöneteceğiz, hem İstanbul'u, hem Ataşehir'i hep birlikte kazanacağız" dedi.


Bugün saat 15.00 sıralarında Ataşehir Küçükbakkalköy'deki CHP İlçe Binası önünde soğuğa rağmen toplanan binlerce Ataşehirli'ye seslenen CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, önemli mesajlar verdi. Prestij Caddesi boyunca biriken Ataşehirlilerin arasından yürüyerek ve pekçoğuyla tokalaşarak/sarışarak kürsüye gelen Adıgüzel ve yanındakiler Cumhuriyetin ve CHP'nin kurucusu Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmanın ardından İstiklal Marşı'nı söyledi.

Pekçok CHP'li yetkilinin yalnız bırakmadığı

Onursal Adıgüzel'i, CHP Ataşehir İlçe Başkanı

Celal Yalçın yaptığı kısa konuşmanın ardından

kürsüye davet etti.

"Soğuk havada sizi beklettiğim için özür dileyerek duygularımı paylaşmak istiyorum" diyerek konuşmasına başlayan Adıgüzel, yol yürüdüğü partili arkadaşlarını anarak, partiye Ataşehir özelinde hizmet eden yöneticileri sayarak, özellikle Ataşehir Belediyesi'nin kurucu ve üç dönem başkanlığını yapan Battal İlgezdi'ye teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güzel Ataşehir'i marka bir kent haline getirmek için adayım; Atatürk'ün kurduğu ve 'benim iki mirasımdan biri Türkiye Cumhuriyetidir, ikincisi CHP'dir' diyerek bizlere emanet ettiği partimizin daha ileriye gitmesi için adayım, yurttaşlarımızın daha mutlu ve özgür olmaları için adayım; Ataşehir'in ekonomisini büyütmek, birlikte kazanmak kentimizi gençlerin umudu yapmak için adayım."



"Ataşehir'i bir Cazibe Merkezi yapmak için aday olduğunu", "her yaşam tarzından Ataşehirlere gönülden inandığını", "ama en çok bu kentin güzel çocuklarına inandığını/ güvendiğini" dile getiren Adıgüzel şöyle dedi:

"Önümüzdeki dönemde Ataşehir'in genç, dinamik, yeni nesil bir belediye başkanı ve onun ortak akılla yönetimi olacak. Herkesin özgürlüklerine saygı duyacağız. Benim hayalim insanlarının mutlu ve özgür olduğu, her kadına mutlak fırsat eşitliği veren bir Ataşehir. Benim hayalimdeki Ataşehir'de tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyulacak. Benim hayalimdeki Ataşehir küresel bir Marka Kent olacak, dünyanın örnek kentlerinden biri olacak, turizm, sağlık ve finans merkezi olacak ve bu değerden bütün Ataşehirliler hak ettiklerini alacak."



Konuşmasını Ataşehirlilere soru biçiminde seslenerek sürdüren Adıgüzel "Değerli dostlar bir yandan da size sormak isterim: Ataşehirli çocuklar için daha yeşil bir kent yapmaya hazır mıyız? Ataşehir'i gençler için daha dinamik bir kent yapmaya hazır mıyız? Ataşehir'i yaşlılar için daha yaşanabilir bir kent yapmaya hazır mıyız? Ataşehir'i depreme dayanıklı bir kent yapmaya hazır mıyız? O zaman görüyorum ki kapı kapı dolaşmaya, hizmet etmeye, mücadele etmeye, partinizi anlatmaya da hazırsınız. O zaman ben, sizlerin önünde gençlere sesleniyorum: Değerli gençler, Ataşehir'in bütün gençleri umudum, sizleri yanımda istiyorum, tam yanı başımda, omuz başımda istiyorum. Bugünden itibaren kampanyamızı başlatıyorum: Duymayanlara duyurun, inanmayan kardeşlerimize kendinizi anlattın. Çok uzun bir yolculuğumuz var. Sizlere söz veriyorum: Türkiye'nin hangi iline, hangi ilçesine gittiysem anlattım; Eğer kadınlara, Gençlere güveniyorsanız, başarıyorsunuz, bu iş tamam demektir. Sizler sahaya çıkacaksınız, sizin kararınıza, sizin gücünüze inanıyorum ve daha sonra da Ataşehir'i hep birlikte eşit temsille, ortak akılla yönetiyor olacağız. Kadınlar Ataşehir Belediyesi'nde daha çok yer bulacak. Hep birlikte kazanacağız. Buradan şunu söylemek isterim, halkın sesine kulak veren, ortak akılla, herkesin menfaati için çözüm üreten bir belediye olacak Ataşehir Belediyesi. Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın, beni bu kente, beni sizlere emanet ediyorum."



Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

275 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page