top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

CHP Ataşehir Başkanı Yalçın: Seçime hazırız



İSTANBUL/ATAŞEHİR- CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın önceki gün bazı yerel basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Tüm örgütümüzle seçime hazırız" mesajı verdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, partisinin 6.Olağan İlçe kongresi sonrasında yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlemiş olduğu kahvaltılı program ile Ataşehir'de görev yapan bazı basın mensuplarıyla buluştu.

Etkinliğe; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül ile Ataşehir Belediyesi Encümen -Meclis Üyesi Bekir Bozkızıl ile bazı yerel basın mensupları katıldı.



24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum,


CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, günün Öğretmenler Günü olduğunu anımsatarak "Ataşehir, İstanbul ve Türkiye'de bulunan emektar, vefakar, cefakar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Türkiye'de öğretmen olmak çok zor. Atanamayan, ek ders ücretlerine zam alamayan,  ataması çıktığı şehirlerde yaşam koşullarında zorluk çeken milyonlara yakın öğretmen kardeşlerimiz var. bunların şartlarının bir an önce şartlarının iyileştirilmesi elzem gözüküyor.  Ben bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." dedi.


Hizmetlerimizi Ataşehir ve İBB'de arttırarak sürdüreceğiz


Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaklaşık bir 5 ay sonra ilçemiz Ataşehir başta olmak üzere tüm Türkiye'yi yerel seçim bekliyor. Bizde siyasal partiler olarak bunların hazırlıklarını sıklaştırmış durumdayız. Ataşehir'de 3 dönemdir Ataşehir Belediyesi'ni, İstanbul'da ise 2019'dan beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni CHP ve beraberindeki ittifakındaki olduğu partiler yönetiyor. Bizler bu hizmetlerimizi arttırarak devam ettirmeye devam edeceğiz. Hem sandık çalışmalarımızı, hem belediye meclis üyeliği ve belediye başkan adaylarımızı belirleme de birçok alanda çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız. 

Ataşehir ilçesi olarak kurulduğu günden bugüne kurucu Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ile beraber birçok önemli hizmete devam etmekteyiz. Bu yapmış olduğumuz hizmetler partimizin her seçimde oy oranlarına da net bir şekilde yansıyor. Hem Ataşehir'de hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz."  


Ataşehir'de kalıcı hizmetlerimiz devam ediyor


Yalçın, yakın zamanda İçerenköy Mahallesi'ne İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Atatürk Mahallesi'nde büyük bir tıp merkezinin hizmete gireceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Dudullu - Bostancı Metrosu 2019'da henüz %20 seviyesindeyken tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu; Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro hattının bugün seviyesinin %80 civarına geldiğini; İçerenköy Mahallesine kapalı yüzme havuzu gibi diğer yatırımların önümüzdeki süreçte Ataşehirlilerin hizmetine sunulacağını ifade ederek şöyle dedi:

"Bizler; Mahalle Temsilcilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İlçe Yönetim Kurulumuz ile hizmetlerimizi en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız. Bu dönem meclis üyeliği başvurularında ciddi artış var! Partimizin belediye meclis üyeliği aday adaylığı için çok yoğun bir talep var. Bu süreç hem belediye meclis üyeliği adaylığı hem de belediye başkanlığı için henüz yeni başladı. Şu ana kadar resmi belediye başkan aday adayı başvurusu olmadı. 100'e yakın arkadaşımız başvuru formu alarak, başvurularını resmileştirme için süreçlerini tamamlamaya başladılar. Bu dönem, partimize meclis üyeliği için yoğun bir talep olduğunu söyleyebilirim. 28 Kasım'a kadar bu süreç tamamlanmış olacaktır."


  Yalçın,   Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin adaylık noktasında kendisinin karar vereceğini belirterek şöyle dedi: " Belediye başkanımız Battal İlgezdi, yeniden adaylığı noktasında kendisi karar verecek ve adaylık açıklamasını kendisi netleştirecektir. Bildiğiniz üzere 2009'da Ataşehir'de çok zor bir seçim süreci yaşanmıştı. 2014 - 2019 seçimlerinde oylarımızı arttırdık. Son milletvekilliği seçiminde %36, Cumhurbaşkanlığında ise %50 üzerinde bir oy aldık. Bu başarıyı belediye başkanımız Battal İlgezdi'nin kurmuş olduğu ittifaklar ve partimizin yapmış olduğu ittifak anlaşmalarının yanısıra çalışmalarımızla elde ettik. Ataşehir modern, çağdaş, projeleriyle anılan bir kent haline geldi. Ataşehir hastanelerin, üniversitelerin, okulların tercih merkezi olduğu, sosyal yaşam alanlarıyla gelişen bir kent oldu. Hizmetlerimiz bu yönde artarak devam edecek. Partimizde kadınlara, gençlere daha geniş yer verilmesini önemsiyoruz. Meclis üyeliği ve belediye başkan adaylarımızın ön seçimle belirlenmesi gerektiğini önemseyen ilçe örgütlerinden birisiyiz. Hem tüzük, ön seçim ve aday belirleme noktasında genel merkezimizin alacağı tüm kararlara saygı duyacağız.  İl Başkanımız Özgür Çelik ve Genel Başkanımız Özgür Özel ile yönetim kadrolarımıza başarılar diliyorum."


Haber ve görseller kaynağı: www.atasehir.com.tr



25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page