top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

BRT Yayın Grubu'na gelen Ramazan Bayramı mesajları


Bugün Ramazan Bayramı'nın 1. günü. Haberin yayına verilmesine kadar BRT Yayın Grubu'na ulaşan kutlama mesajlarını ve haberleri yayımlıyoruz.


BAYRAKTUTAN BAYRAM MESAJI YAYINLADI

CHP Artvin Milletvekili, TBMM İdare Amiri Av. Uğur Bayraktutan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.





Hayati Akbaş

ARTVİN-CHP Artvin Milletvekili, TBMM İdare Amiri Av. Uğur Bayraktutan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayraktutan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, umudun, sevginin, birlik ve beraberliğin yaygınlaştığı, dayanışmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığı özel günlerdir.

Bayramların ruhunda dargınlıklara, kırgınlıklara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır. Bu nedenle ülkemizi farklı düşünen, eleştiren, görüşünü dile getiren her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği; insanların haksız ve hukuksuz şekilde gözaltına alınmadığı, yargılanmadığı, tutuklanmadığı, adaletin kişilere göre değil, toplumun her kesimine eşit şekilde tesis edildiği bir geleceğe kavuşturmak en önemli önceliğimizdir.

            Bayramların taşıdığı anlam ve öneme uygun olarak; birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Unutmamalıyız ki içinde bulunduğumuz zor şartlar nedeniyle bayram ruhunu yaşatmak, birlik içinde olabilmek her zamankinden çok daha önemlidir. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz zor zamanları hep birlikte mücadele ederek, birlik ve beraberlikle güçlüklerin üstesinden gelerek atlatabilir, hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşabiliriz.

Güzel ülkemizin kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, çocuklarımızın yatağa aç girmediği, emeğin değer bulduğu, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bahar tadında bir bayram temennisiyle; bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, halkımızın ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.'' ifadelerine yer verdi.


ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ONURSAL ADIGÜZEL'İN BAYRAM TEBRİĞİ





Değerli komşularım, 


Hoşgörü, sevgi ve paylaşma duygularımızın daha da pekiştiği Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.


Sizlere ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.


Ataşehir Belediye Başkanı

Onursal ADIGÜZEL


Ataşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Oğuz Sarul'un mesajı






Bayramın coşkusu ve neşesiyle dolu bir gün diliyorum size ve sevdiklerinize Ramazan'ın bereketiyle, sevgi ve mutluluk dolu yıllar yaşamanızı temenni ediyorum. Bu özel gün, birlikte olmanın, paylaşmanın ve sevgiyle kucaklaşmanın en güzel zamanıdır.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun, sevgiyle kalın!

En içten dileklerimle


Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, Ramazan Bayramı’nı kutladı



Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayınladığı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Yenişehirliler,

Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörünün, dayanışmanın hâkim olacağı bir bayramı daha sevinçle karşılıyoruz.

Demokrasinin, adaletin, emeğin kazandığı bir ülke, bir dünya umuduyla, bahar havasında girdiğimiz bu günlerin herkese mutluluk getireceğine inanıyorum.

Yenişehir'imizde, nice coşkulu bayramları birlikte yaşamak üzere Ramazan Bayramı’mızı kutluyor, mutluluk, huzur ve sağlık dolu günler diliyorum.”


Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin Ramazan Bayramı kutlaması



 Başkanlığını iş insanı, eski Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Namık Sürmen'in yaptığı Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu bir bildiri yayımlayarak, İslam aleminin, yurttaşlarımızın ve Ataşehirlilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

      Başkan Namık Sürmen, Başkan Yardımcısı Lütfü Çolak, Genel Sekreter İsmail Dağ, Muhasip Kenan Ersoy, üyeler Mehmet Karadeniz, Haluk Sadıkoğlu, A. Hilmi Akbulut, Mehmet Yıldız, Aldulhalim Boz, Talha Keleş ve Yaşar Mataracı'dan oluşan Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Başkanı Celal Parlak'ın mesajı şöyle:

     "Sağlıkla, huzurla, birlik ve beraberlik ruhuyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.

     Mutlulukla ve umutla ulaştığımız Ramazan Bayramımızın bütün İslam alemine, topraklarımız üzerinde ve yurt dışında yaşayan bütün yurttaşlarımıza, saygı ve sevgiyle bağlı olduğumuz Ataşehirli komşularımıza sağlık, mutluluk ve sevdiklerimizle birlikte yaşayacağımız huzur getirmesini temenni ederiz."



  








140 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page