top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

"Ben Ali Coşkun. Belediye Başkan adayı. Desteğinizi bekliyorum"



İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS-ÖZEL HABER)- 31 Mart Yerel Seçimleri'nde sandık başına gitmeye 16 gün kala, adayların seçmenle birebir ilişki kurma çalışmaları hız kazandı. Ataşehir Belediye Başkanlığı'na İYİ Parti tarafından 25 Ekim'de aday gösterilen, işinsanı, Türkmen Alevi Ocakları Birliği Kültür Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Ali Coşkun, o tarihten beri gazetelerle, sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılarla, pazarda ve işyerlerinde esnaf ziyaretleriyle gerçekleştirdiği çalışmalarını bugün, Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı'ndaki esnafla sürdürdü.



İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, yanında eşi Ayla Coşkun ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ile birlikte Ataşehir Bulvarı'ndaki esnafı ve alışveriş edenleri ziyaret ederek "iyi günler, iyi ramazanlar" dileğinde bulundu. "Ben Ali Coşkun. İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı. Desteklerinizi bekliyorum" diyerek esnafla ve yurttaşlarla tokalaşan Coşkun, ilgiyle ve sevgiyle karşılandı.



Özellikle gençlere projelerini anlatma gayreti gösteren Coşkun'un, "ortaokul, lise öğrencilerine üniversite öğrencilerinin belediyenin düzenleyeceği kurslarda ders vermesi"ni içeren projesini "memnuniyetle" karşılayan üniversite öğrencileri "ana-babamıza olan yükümüzü azaltmış oluruz" yorumunda bulundular.



Coşkun'un "belediyelerin esnaftan aldığı işgaliye ve ecrimisil bedellerini olanaklar ölçüsünde azaltmak gerekir" görüşüne destek veren Ataşehir esnafı, iktidarın ekonomiyi başedilmez bir noktaya getirdiği, tüketicilerin alım gücünün iyice azaldığı, bu nedenle esnafın da ayakta durmakta zorlandığı yakınmalarında bulundu.



Coşkun, esnafın "ülkede ve Ataşehir'de değişimin şart olduğu, kısa sürede bir iyileşmenin beklenemeyeceği, belediye başkanlarının da bu ekonomik gidişattan sorumlu olmadığını bildikleri" yönündeki yakınmalarına, "çok haklısınız, ancak umutsuz da olmamak gerekir, belediyelerin kaynaklarını verimli kullanarak, hizmetlerini bütün yurttaşlara ihtiyaçları oranında yerine getirmesiyle bir rahatlık sağlanabileceği, bu konuda söz verebileceği" karşılığını vermesi takdir topladı. Coşkun, "en çok huzura ve gülümsemeye ihtiyacımız var, yoksa sağlığımız tehlike altındadır" yorumunda bulundu.






Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

261 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page