top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Bayraktutan: Yusufeli Havuzlu Köyü yolu 18 gündür kapalı!



BAYRAKTUTAN YUSUFELİ HAVUZLU KÖYÜNÜ TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM Genel kurulunda bir konuşma yaparak Yusufeli havuzlu Köyü’nde halkın yaşadığı mağduriyeti dile getirdi


ANKARA- CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM Genel kurulunda bir konuşma yaparak Yusufeli havuzlu Köyü’nde halkın yaşadığı mağduriyeti dile getirdi

Bayraktutan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“2024 Türkiye’sinde bir köy yolunun on sekiz gündür kapalı olması ne anlama gelmektedir?

On sekiz gündür Yusufeli ilçesi Havuzlu köyü halkı kendi kaderine terk edilmiş bulunmaktadır; bu, kabul edilemez bir durumdur.

7 Temmuz 2024 tarihinde Artvin ili Yusufeli ilçesine bağlı Havuzlu köyünde meydana gelen heyelan neticesinde köyün ilçe merkeziyle bağlantısı kesilmiştir, köyde yaşayan halkımız büyük bir mağduriyet yaşamaktadır.

20 hanenin bulunduğu Havuzlu köyümüzde on sekiz gündür kapalı olan ilgili yol güzergâhının açılmadığı her an köy halkının mağduriyeti katlanmaktadır, köyde hasta ve yaşlıların olması nedeniyle acil tedavi görmesi gereken hastalarımızın hayati tehlikesi de ortaya çıkmaktadır.

Bölgede gerekli çalışmaların başlatılarak Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Havuzlu köyünün on sekiz gündür ulaşıma kapalı olan ilçe merkezi bağlantı yolunun ivedilikle açılması gerekmektedir”.

 

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page