top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Bayraktutan: Artvin'in ilçelerine doğalgaz ne zaman?


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan “Artvin ve İlçelerine Doğalgazı ne zaman vereceksiniz “diye sordu.



ANKARA-TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, TBMM’de yaptığı açıklamada, Artvin ili genelinde yürütülen doğalgaz çalışmalarını bir kez daha TBMM gündemine taşıdı.

Bayraktutan, önceki dönemlerde doğalgaz konusunda tüm ilçeleri kapsayacak çalışmaların ivedilikle başlatılması ve tamamlanmasının önemini vurguladığını belirterek konuşmasına başlayan Bayraktutan şöyle dedi;

“Önceki dönemlerde 13 kez doğalgaz sorununu ilgili Bakanlara sorduk. Taner Yıldız, Ali Rıza Alaboyun, Berat Albayrak ve Fatih Dönmez ’in Bakanlıkları döneminde bu konuyu sürekli gündemde tuttuk. Şimdi, 28. Dönem başladığından itibaren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar’a, Artvin ili genelindeki ilçelere doğalgaz bağlantısının ne zaman yapılacağına dair 8. yazılı soru önergemizi verdik,” dedi.

Artvin ilinde Merkez, Şavşat ve Yusufeli ilçeleri dışında doğalgaz bağlantısının tamamlanmadığını belirten Bayraktutan, “Arhavi ve Ardanuç ilçelerinde doğalgaz bağlantısı çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanıldı. 

Borçka, Hopa, Kemalpaşa ve Murgul ilçelerimizle birlikte tüm Artvin halkının doğalgaz hizmetine kavuşması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Bayraktutan, doğalgaz hizmetinin Artvin genelinde bir an önce tüm ilçeleri kapsayacak şekilde tamamlanması için yoğun bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Hayati Akbaş/Artvin

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page