top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ataşehir'den Bayram haberleri





BAŞKAN ADIGÜZEL’DEN DARÜLACEZE’YE BAYRAM ZİYARETİ



Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bayramın ilk günü, İBB İstanbul Darülaceze Müdürlüğü’nde yaşayan sakinleri ziyaret etti.




İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Onursal Adıgüzel’e, Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve eşi Elif Duygu Adıgüzel de eşlik etti.


Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Darülaceze sakinlerini yalnız bırakmayan Başkan Onursal Adıgüzel, merkezde bulunan sakinlerin ve personelin bayramını kutlayarak, karanfil dağıttı. Ayrıca anlamlı ziyaret, sakinler tarafından da sevinçle karşılandı.




Başkan Onursal Adıgüzel, ziyaret ile ilgili, “Ataşehirimizde bulunan Darülaceze’yi ziyaret ederek, büyüklerimizle bayramlaştık. Bu önemli günde büyüklerimizin yanında olmak bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.


Başkan Adıgüzel, Darülaceze’nin yaş almış büyükleriyle tek tek sohbet ettikten sonra programını sonlandırdı.


AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA



Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda Bayramın 1. günü, saat 12.30'da bayramlaşma toplantısı yapıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi ile Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı'nın da katıldığı bayramlaşmada, partinin son yerel seçimlerde aldığı sonuçların olumsuz olmasının üzerinde de duruldu.



İsmail Erdem yaptığı konuşmada, son günlerde Sançaktepe Belediyesi'nin el değiştirmesiyle gündeme gelen savurganca yatırım haberlerini değerlendirdi. Erdem, kendi belediye başkanlığı döneminde yapılan Sançaktepe Belediye binasında savurganlık olmadığını, söylendiği gibi 200 metrekarelik özel mutfak bulunmadığını, olsa olsa 18-20 metrekarelik bir mutfağın hizmet verdiğini ifade etti.



Ataşehir Ilçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bayramlaşma programı ile "Bugün AK Parti Ataşehir ailesi olarak Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma programımızı büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Ataşehir Teşkilatı olarak, teşkilat mensuplarımıza ve tüm misafırlerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşAllah." ifadelerine yer verildi.


CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAMLAŞMA BUGÜN...


Öte yandan, bugün saat 11.00'de CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni yapılacağı bildirildi. Törene 31 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanlığına seçilen Onursal Adıgüzel'in de katılacağı öğrenildi.


55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

टिप्पणियां


bottom of page