top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ataşehir'de 2 gün 'sessizlik'



İSTANBUL-ATAŞEHİR- Türkiye genelinde 3 milyondan fazla gencin katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı dorukta. Bu yılın YKS oturumları, 8-9 Haziran tarihlerinde ülke genelinde birçok sınav merkezinde düzenlenecek. Gençler, bu kritik sınavlarla üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşırken belediyelerde gençlerin bu önemli yolculuğunda destekçisi olmaya devam ediyor.

YKS sınavı nedeniyle Türkiye genelinde büyük bir heyecan ve hareketlilik yaşanırken, gençlerin geleceklerine dair umutları ve hayalleri de bir o kadar canlı. Türkiye'nin dört bir yanından sınava hazırlanan öğrenciler, sınavda en iyi performansı sergilemek için büyük çaba sarf ediyor.

Gençlerin Sınav Heyecanı Dorukta

Uzun ve yoğun bir hazırlık sürecinden geçerek sınavın getirdiği sorumluluk ve stresle başa çıkmaya çalışan gençlere yardımcı olmak için belediyelerde çalışmalarına yön veriyor.

Gençlerin sınavlarında başarılı olmalarını sağlayabilmek için sessizlik uyarısında bulunan belediye görevlileri,  öğrencilerin sınav sürecinde rahat bir ortamda bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir Belediyesi’nden ‘Sessizlik’ Tebligatı

YKS sınavı günlerinde özellikle sınav merkezleri çevresinde sessizliğin sağlanması için uyarılar yapılırken, Ataşehir’de de özenli bir çalışma ön plana çıkıyor. Ataşehir Belediyesi, öğrencilerin sınav stresiyle başa çıkabilmeleri ve sınavda odaklanabilmeleri için çevredeki gürültü kaynaklarının minimize edilmesi gerektiğini vurgulayarak vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyor.

Ataşehir Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri, sınav merkezleri çevresinde gürültü yapılmasını engellemek için denetimlerini sıklaştırıyor ve gerekli önlemleri almak için inşaat firmalarına sessizlik konusunda tebligatta bulunuyor.

YKS sınavına girecek olan öğrenciler bu sayede sınavlarını sessiz bir ortamda, huzurlu ve odaklanmış bir şekilde tamamlamış olacak.

140 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page