top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ataşehir Belediyesi Afet Yönetimi toplantısı yarın



İSTANBUL/ATAŞEHİR- Yaşanabilecek olası afetlere yönelik hazırlık çalışmalarına başlayan Ataşehir Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına deprem konteynerleri yerleştiriyor.

Depreme karşı hazırlıklı olma amacıyla yapılan plan çerçevesinde, Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahallelere en az birer deprem konteyneri kazandırılması amaçlanıyor.

Bu kapsamda, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in de katılımıyla, deprem konteynerlerinin tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantı sonrasında, hazırlanan üç deprem konteyneri Barbaros Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’na, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Deprem Parkı’na ve Kayışdağı Mahallesi’nde 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’na konulacaktır.

16 Ağustos Cuma sabahı saat 09.00’da çay-kahve ikramıyla başlayacak toplantıda; Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in basın açıklaması, İTÜ Geomatik Mühendisliği Bölümü Profesörü Himmet Karaman’ın sunumu ve arama-kurtarma köpeklerinin tanıtımı ile simülasyon gösterisi gerçekleşecektir.  


16 Ağustos 2024 / Cuma

09:30 – 10:00 Çay-Kahve İkramı


10:00 – 10:30 Deprem Simülasyonu


10:30 – 11:00 Basın Toplantısı


11:00 – 11:30 Konteyner Tanıtımı ve Arama Kurtarma Faaliyetleri Anlatımı



Yer: Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi - AKOM (Metropol AVM – Bahçe Market yanı)


Adres: Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, No: 1/6 Ataşehir



1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page