top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ataşehir Belediye Meclisi'nde 'erken veda' konuşması...



İSTANBUL/ATAŞEHİR- (BRTAJANS)- 31 Mart Yerel Seçimleri'ne doğru giderken Ataşehir Belediye Meclisi bugün AK Parti Grup Başkanvekili Naim Yağcı'nın 'erken veda' konuşmasına sahne oldu. Yağcı, yerel seçimde partisinin Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışacağı ve Mart ayında yapılması gereken Meclis toplantısının "gündeminin olmayacağından aç-kapa" biçiminde gerçekleşeceği öngörüsüyle katıldığı bugünkü şubat ayının son toplantısında uzun bir konuşma yaptı. Konuşma Meclis üyeleri tarafından "veda konuşması" olarak yorumlandı.


Ataşehir Belediye Meclisi'nin bugünkü toplantısına İYİ Partili Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun ve partili arkadaşları da katıldı.

CHP Meclis Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz, gündem dışı kısa bir konuşma yaparak "İYİ Parti'den Ali Coşkun kardeşimize ve AK Parti'den Mustafa Naim Yağcı kardeşimize yerel seçimde başarılar diliyorum. Yolları açık olsun diyorum" dedi.

AK Parti Meclis Grup Başkanvekili, Belediye Başkan adayı Naim Yağcı da "Meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor alacağımız kararların da Ataşehir lehine, Ataşehir'i geliştiricek kararlar olmasını temenni ediyorum" diyerek başladığı konuşmasında aday gösterilmesini kararlaştıranlara teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:




"İnşallah Almış olduğumuz bu sorumluluğu Ataşehir'imizin her karışını gezmek suretiyle kendimizi ifade eder Ve Onların gönlüne girer ve arzu ettiğimiz sonucu Ataşehirlilerin onayından geçirmiş oluruz, temennimiz budur. Çünkü gayretimiz Ataşehir, çabamız Ataşehir, 5 yıldır buradaki sürecimiz de bu oldu, öncesinde de Ataşehir'deyiz, Ataşehir'e hizmet ediyoruz ve Ataşehirlilerin yüzünü daha da güldürmek için var olan gayretimizi daha da arttırmak istiyoruz. Diğer taraftan bugün Meclisimizi ziyaret eden, az önce de muhtemelen grupları ve bizim grubumuzu da ziyaret eden İYİ Parti'nin belediye başkan adayını da tebrik eder, başarılar diliyorum, çıkmış olduğu bu yolculuğunun hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Yağcı, daha sonra Meclis üyelerine hitap ederek şöyle dedi:

" Meclis'te 5 yıl boyunca siz değerli Meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber mesai arkadaşlığı yaptık, kararlar aldık, zaman zaman oy birliği, Bütün kararlar üzerinde ittifak ettik, Ataşehir'in lehine olduğunu düşündüklerimizde hep beraber karar verdik, zaman zaman da oy çokluğuyla düşünce farklılıklarından dolayı kararlarımız olmuş oldu. Ancak bir sürecin, bir dönemin daha sonuna geliyoruz. bugün Şubat ayımızın ikinci Meclisi Önümüzdeki Mart ayındaki mecliste beraber bu dönemi sonlandırmış olacağız.

Önümüzdeki ay yine İnşallah bir araya geliriz ama seçim çalışmalarının yoğunluğunu bilemediğimizden belki Mecliste bir araya gelemezsek bütün arkadaşlarımıza bugüne kadar ki ilişkilerimizden, bugüne kadarki getirmiş olduğumuz süreçten ve Meclise olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Burada güzel zamanlarımız oldu, zaman zaman ufak tefek tartışmalarımız da oldu, ancak bunların tamamı Ataşehir'in geleceğine ilişkindi, merkezinde Ataşehir vardı, bu şekilde düşündük, bu şekilde hareket ettik. Ben tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim sathında Ataşehir için aday olan, irade ortaya koyan belediye başkan adaylarımıza Ataşehirli olarak, Çünkü ben Ataşehir'deyim, Ataşehir'in aynı zamanda bir vatandaşıyım ve hayatımız burada geçti. O manada bütün belediye başkan adaylarına gönülden başarılar diliyorum, tebrik ediyorum yine meclis üyesi adaylığı müracaatında bulunan ve aday listelerinde yer alacak olan Ataşehirli komşularımıza da hayırlı olsun diyorum."

Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan'ın yönetiminde toplanan Ataşehir Belediye Meclisi'nin gündemindeki 13 madde, oy çokluğuyla kabul edildi.


Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı



111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page