top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ataşehir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamaya hazır

 





İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS) - Tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerimizde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hazırlıkları tamamlandı.

Ataşehir Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan resmi kutlama töreninin yanı sıra Ataşehir Belediyesi de çocuklar için şenlik düzenledi.


ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI ILÇE KUTLAMA PROGRAMI

Ataşehir'de resmi kutlama töreni, 22 Nisan Pazartesi günü Makam Ziyaretleri ile başlayacak. Saat 11.00'de gerçekleştirilecek makam ziyaretlerinde Şehit Öğretmen Hasan Akan İlkokulu, Kaymakamlık Makamını; Kayışdağı Arifpaşa İlkokulu, Belediye Başkanlığı Makamını; Ata İlkokulu, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamını; Ataşehir İlkokulu, Garnizon Komutanlığı Makamını ziyaret ederek bayramlaşacak.

Bayram resmen 23 Nisan Salı günü saat 08:00'da başlayacak ve saat 24:00'da sona erecek. Bu süre içerisinde bütün okullar, kamu kurum ve kuruluşları, özel kuruluşlar, binalar, iş yerleri, tören alanları, yollar, meydanlar bayraklar ve Atatürk posterleri ile süslenecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çelenk sunma töreni Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı önünde saat 10.00'da yapılacak.

Tören, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması ile başlayacak, saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilmesi ile son bulacak.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı saat 11.00 de Mustafa Öncel İlkokulu'nda gerçekleştirilecek.

 

 

 





 ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I ATAŞEHİR’DE BÜYÜK NEŞEYLE KUTLAYACAK

 

Öte yandan, Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için resmi törenin dışında, özel olarak çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel tüm çocukları etkinliğe davet ederek "Cumhuriyetimiz ve ulusal egemenliğimiz açısından büyük önem taşıyan bu özel günde bir araya gelen çocuklarımız; barış, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirecek" dedi.

 

23 Nisan Salı günü Ataşehir Atapark’ta 13.00 - 19.00 saatleri arasında düzenlenecek bayram kutlamasına katılacak çocuklar hep birlikte sokak oyunları oynayacak, kendileri için hazırlanan gösterilere ve sürpriz yarışmalara katılacak.

 

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ücretsiz etkinlikler arasında; MC, balon, jonglör, sihirbaz, kostümlü animasyon şovları, sanal gerçeklik alanı, oyun alanı ve şişme oyun parkurları, yüz boyama, karikatürist, vantrolog, kukla tiyatrosu, ahşap oyun atölyeleri ve dublaj atölyesi yer alacak. Ayrıca patlamış mısır ve pamuk şeker stantları da olacak.

 

23 Nisan kutlamaları için tüm çocukları Atapark’a davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünü, çocuklarımız ve aileleriyle birlikte büyük bir sevinç içerisinde geçireceğiz. Cumhuriyetimiz ve ulusal egemenliğimiz açısından büyük önem taşıyan bu özel günde bir araya gelen çocuklarımız; barış, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirecek” dedi.

 

 

Tarih: 23 Nisan 2024 / Salı

 

Saat: 13.00 – 19.00

 

Yer: Atapark

 

Adres: Atatürk Mahallesi Atapark Caddesi Golf Kulübü Mevkii

113 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page