top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Artvin'den 'beşibiryerde' haber


HOPA’NIN ÖNEMLİ BİR MİSAFİRİ VARDI

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak beraberindeki heyet ile birlikte Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti



HOPA-Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak beraberindeki heyet ile birlikte Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Bekir Can Uslu, Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürü Oğuzhan Şatıroğlu, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Burak Serkan Yaşar, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ertürk ve beraberindeki heyet ile birlikte Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Sarp Gümrük Müdürlüğünü ve Hopa Gümrük Müdürlüğünü ziyarette bulunmuşlardır.

Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve beraberindeki heyet Bölge Müdürlüğünde sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istişarede bulundular..

DOĞU KARADENİZ SAHİL GÜVENLİK’TE NÖBET DEĞİŞİMİ

Tayini çıkan Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Yarbay Ömer Harun Öz Kaynak’ın yerine SG Binbaşı Aytaç Bayırlı atandı.



HOPA- Tayini çıkan Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Yarbay Ömer Harun Öz Kaynak’ın yerine SG Binbaşı Aytaç Bayırlı atandı.

Hopa Kaymakamlığında bir araya gelen Halef-Selef komutanlar Vali Yılmaz Doruk ile bir araya geldiler. Vali Doruk tayini çıkan Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Yarbay Ömer Harun Özkaynak ve yerine atanan SG Binbaşı Aytaç Bayırlı ile Hopa Kaymakamlığı’nda bir araya gelerek yeni görevlerinde başarılar diledi ve hediyeler takdim etti.


BAŞKAN ORHAN SANAYİ ESANFI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan Sanayi Esnafıyla Sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ortak Dertler, Ortak Çözümler



BORÇKA-Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan sabahın ilk ışıklarında sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Yakın zamanda terminal esnafıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından, bu kez de sanayi esnafının durumlarını, sorunlarını ve önerilerini değerlendirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, sektörel meseleler ve ekonomik dalgalanmalar üzerine canlı bir fikir alışverişi sağlandı.

Kahvaltı sonunda Başkan Ercan Orhan, “Tüm esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum. Bu buluşmanın esnafımız ve sektör için canlılık kazandıracağına inanıyor teşekkür ediyorum” dedi..



Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin ağabeyi Şener Ekmekçi’nin son yolculuğunda dostları, sevenleri ve kalabalık bir topluluk taziye ziyareti için Hopa’ya akın etti.



HOPA- Hopa’nın yakından tanıdığı simalardan olan ve Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin ağabeyi olan Şener Ekmekçi geçirdiği rahatsızlığın tedavisi devam ederken hayatını kaybetmişti.

Şener Ekmekçi’nin Hopa Merkez Caminde düzenlenen Cenaze töreninde aile yakınları, dostları, sevenleri ve Kalabalık bir topluluk aile bireylerine Başsağlığı dilediler.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve aile bireyleri taziye ziyaretlerinde bulunanlara teşekkür ettiler.

Şener Ekmekçi’nin merkez camiinde öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

BAŞKAN TANER EKMEKÇİ AİLE ADINA TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, cenazenin toprağa verilmesi ardından aile adına bir teşekkür mesajı yayınladı. Ekmekçi mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Ağabeyim Şener Ekmekçi’yi son yolculuğuna uğurladık. Acımızı paylaşan Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Artvin Milletvekili Faruk Çelik, eski Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervatoğlu, CHP İl Başkanı Orhan Atan, CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP Arhavi ilçe Başkanı Erkan Özyazıcı, CHP Murgul İlçe Başkanı Mehmet Durmuş, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, AKP İl Başkanı Fatih Tahtalı, AKP Hopa ilçe Başkanı İsmail Uzun, Hopa Emniyet Müdürü Hasan Cavit, STK Başkanları ve Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza minnettarım”.



KANONUN YILDIZLARINDAN BAŞKAN AYTEKİN’E ZİYARET

Yusufeli’li Kanocular, 29 - 30 Temmuz tarihlerinde Rize Ardeşen'de düzenlenen Akarsu Kano Slalom Türkiye Kupası yarışlarında kazandıkları kupalar ile birlikte Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'i ziyaret ettiler.



YUSUFELİ-Yusufeli’li Kanocular, 29 - 30 Temmuz tarihlerinde Rize Ardeşen'de düzenlenen Akarsu Kano Slalom Türkiye Kupası yarışlarında kazandıkları kupalar ile birlikte Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'i ziyaret ettiler.

Yıldız Erkekler K1 Kategorisinde ilk kez zirvede yer alan genç sporcu Anıl Bülbül'de ziyarette antrenörlerine eşlik etti.

Başkan Eyüp Aytekin, sporculara gösterdikleri gayret ve elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve bundan sonraki müsabakalarında üstün başarı dileklerinde bulundu.


Haber ve görseller: Hayati Akbaş / Artvin

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page