top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Arhavi'de maden ocaklarına tepki sürüyor



Arhavi’de yapılması düşünülen maden araştırmaları ve akabinde yapılması öngörülen maden ocaklarına karşı ilçe halkının, köy sakinlerinin, sivil toplu kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerinin tepkileri sürüyor.

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi’de yapılması düşünülen maden araştırmaları ve akabinde yapılması öngörülen maden ocaklarına karşı ilçe halkının, köy sakinlerinin, sivil toplu kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerinin tepkileri sürüyor.



Son olarak Arhavi'nin Pilarget köyünde yapılan geniş katılımlı toplantıda Arhavi’nin doğası başta olmak üzere pek çok olumsuzluğa yol açacak maden ocağı girişimlerine karşı tepkiler dile getirildi.




Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve köy halkının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim de katılarak konuşma yaptı.

Başkan Ataselim "Madene karşı değiliz, Arhavi'de Madene karşıyız" vurgusunu bir kez daha ortaya koyarak, Arhavi’de neden maden yapılmaması gerektiği ve maden ocaklarının köylerimize ve halkımıza vereceği zararlar konusunda açıklamalarda bulundu.

 

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page