top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

AP'li Sedat Gür: Dünyada açlık yaşanacak



TRABZON/MAÇTA - (ÖZEL HABER) - 9 Ekim 2015 tarihinde Vecdet Öz'un liderliğinde kurulan ve 1961'de kurularak ülke siyasetinde uzun süre yer alan Adalet Partisi'nin devamı olduğunu ifade eden Adalet Partisi (AP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Gür, ABD'nin hazırlandığı seçimleri değerlendirirken çarpıcı açıklamalara yer verdi

" DÜNYADA AÇLIK YAŞANACAK"

Gür, "Trump kazanırsa 3. Dünya Savaşı çıkar dünyada açlık yaşanır. Temennim; bu krizin Türkiye'yi teğet geçmesidir" dedi.

AP Genel Başkan Yardımcısı Yüksek Mimar, Öğretim Görevlisi Sedat Gür tatilini geçirdiği Trabzon-Maçka İlçesinde HaberciGazete.Net'e konuştu.



Çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Gür, Kasım ayında gerçekleştirilecek ABD seçimlerinin dünyanın geleceği açısından dönüm noktası olacağı ifadelerine yer verdi.

Gür, "dünyanın gündeminde Amerikan seçimleri var. Kasım ayındaki bu seçimler dünyanın gidişatını belirleyecek. Trump gelirse 3. Dünya Savaşı kapıda görünüyor. Bu savaşla birlikte dünya genelinde kıtlık, önü alınamayacak küresel boyutlu hastalıklar yaşanacak.  Dünya genelinde açlık yaşanacak.  Dolayısıyla dünya bir yoksulluğa sürüklenecek. Yani kısacası insanlık açısından gidişat hiç de iyi durumda değil" dedi.


  "TEMENNİM KRİZİN TÜRKİYE'Yİ TEĞET GEÇMESİDİR"


AP Genel Başkan Yardımcısı Gür, "ülkemizin gidişatını da beğenmiyorum. Türkiye Cumhuriyeti inşallah oluşabilecek krizi de teğet atlatır. Yani temennim krizin Türkiye'yi teğet geçmesidir. Her şeyin güzel olmasını dilerim" dedi.  

Haber ve görsel: Sönmez ÇAK / Maçka-Trabzon

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page