top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ali Coşkun, İYİ Parti'nin ağır toplarından da destek alarak ilerliyor



 

 

İSTANBUL/ATAŞEHİR-(BRTAJANS)- 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 21 gün kala, bütün partilerin adaylarını tanıtma ve yapabileceklerini halka anlatma gayretleri sürerken, Ataşehir’de İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 25 Ekim’de başladığı koşusunu sürdürüyor.




Adı “aday” olarak ilk açıklananlardan olan Coşkun bugün, Atatürk Mahallesi’nden başlattığı, Barbaros, Küçükbakkalköy ve İçerenköy mahallelerinden geçen araç konvoyuyla ulaştığı İçerenköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni gövde gösterisiyle açtı.




Açılışa, partinin TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu,  Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli, İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ve Nimet Özdemir, Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak, Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve parti danışmanı Ruşen Işık da katıldı.

Coşkun, SKM’nin açılışında yaptığı konuşmada “belediye başkanı seçildiğinde ilçede kadın, erkek, genç, yaşlı hiçbir yüzü gülmeyen kişi kalmayacak. Özellikle finansın merkezi olarak adı geçen Ataşehir’de derin yoksulluğun olmasından sebep bireylerin olmasını bu ilçeye layık görmüyorum. İlçe yönetiminde sosyal belediyeciliğin ne şekilde uygulanacağını göstereceğim. Beş yılın sonunda ülkenin farklı bir ilçesi olarak Ataşehir’i görme fırsatını sizlere sunacağıma tekrar tekrar söz veriyorum. İyi ki burdasınız, hoş geldiniz” diyerek partilileri selamladı.  



    Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinsle de konuşmasına  Coşkun’un sloganını çok beğendiğini vurgulayarak başladı “ 'Ataşehir için daha iyisi değil, en iyisi.' Evet Ataşehir için en iyisi Ali Coşkun olacaktır. Bizler tüm adaylarımıza kefiliz. Adaylarımıza bilgi, gördü ve siyasi olarak kefil olduğumuz gibi ilçelerimizi en iyi şekilde yöneteceklerini biliyoruz. Seçimlere kadar hep birlikte kapı kapı dolaşacağız. İstanbul’da, tüm Türkiye’de en iyi sonucu almak için çalışacağız. 2028’de iktidar olmanın zeminini hazırlayacağız.” dedi.  

    İYİ Parti’nin İçerenköy’deki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı da konuşmasında Ali Coşkun’u işini en iyi şekilde yapan, çalışkan bir kişi olarak tanıdığını, siyasette de partinin dışında oylarının bulunduğunu belirterek “İnşallah bu güç İYİ Parti'nin ve Ali Coşkun'un oyları bir araya geldiğinde Ataşehir yeni başkanına kavuşacaktır. Tabii hepimize düşen çok çalışmak. Kapı kapı dolaşmak gerekiyor. Partili arkadaşlarımıza, en çok da kadın arkadaşlarımıza çok iş düşüyor.” ifadelerini kullandı.



    İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ise  hem merkezi iktidarı, hem de yerel iktidarı eleştirerek “Bu ülkeyi 22 yıldır bir iktidar, 5 yıldır da İstanbul’u yöneten bir başkan var. Neyiniz arttı? Neyiniz eksildi? Hesabını iyi yapalım. Göçmenimiz arttı. Sığınmacımız arttı. Trafiğimiz arttı. Ekonomik gücümüz azaldı. Güvenliğimiz azaldı. İşsizliğimiz arttı. Bunun hesabını iyi yapın.” dedi.

Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

 

222 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page