top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Ali Coşkun'dan Akşener'e söz: Ataşehir Belediye Başkanlığı'nı size hediye edeceğim!



İSTANBUL/ATAŞEHİR- (BRTAJANS) Öteki partiler belediye başkan adayları konusunda çalışmalarını sürdüredursun, 25 Ekim'de Ataşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan İYİ Partili Ali Coşkun, ,sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, muhtarlıkları ziyaret ederek düşünce alışverişinde bulunan, projelerini anlatan Ali Coşkun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Akşener'e İYİ Parti'nin renklerini taşıyan bir vazo armağan eden Ali Coşkun'un, "31 Mart akşamı size Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı hediye etme sözü veriyorum" dediği öğrenildi.

İYİ Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun, sosyal medyada yaptığı bildirimde şöyle dedi: “Bugün Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim. Hem yeni yılını kutladım hem de bugüne kadar Ataşehir’de yaptığımız çalışmaları aktardım. Bir de kendisine iyiliğin, gücün ve güzelliğin sembolü olan medusalı bir vazo takdim ettim. Vazonun renginin İYİ Parti rengi olması genel başkanımızın çok hoşuna gitti. 31 Mart akşamı da Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı armağan edeceğimin sözünü verdim. Güveni ve desteği için teşekkürlerimi sunuyorum.

38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page