top of page
  • Yazarın fotoğrafıHaberciGazete

Abdullah Der Ataşehir'e adaylığını açıklarken İlgezdi'nin de adaylığını açıkladı




İSTANBUL/ATAŞEHİR- (BRTAJANS) 2011'den beri sürdürdüğü Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı'ndan ayrılan Abdullah Der, bugün CHP İlçe Başkanlığı'nda parti rozeti takarak 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Ataşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. Der, aday adaylığı konuşması sırasında üç dönemdir Belediye Başkanlığını yürüten Battal İlgezdi'nin de yeniden aday olduğunu da bildirdi.





Bugün saat 13.00'te CHP İlçe Başkanlığı'na gelen Abdullah Der, İlçe Başkanı Celal Yalçın'ın CHP rozetini takmasından ve takdim konuşmasından sonra, salonu dolduran partililerine yaptığı konuşmada "uzun yıllardan beri teşkilatın içinde olduğunu, yönetim tecrübesi bulunduğunu" belirterek CHP'yi Yerel Seçimde hem İstanbul'da hem de Ataşehir'de yeniden iktidara taşıma amacıyla aday adayı olduğunu açıkladı. Der, öteki aday adaylarına başarılar dilerken, üç dönemden beri belediye başkanlığını yürüten Battal İlgezdi'nin de aday olduğunu bildirdi.

Der, konuşmasında şu hususları vurguladı:

"Büyük Şehir'de yaptığımız işleri tam anlamıyla yapamıyoruz; İBB Meclisi'nde azınlık olduğumuz için, istediğiniz projeleri çıkartmıyorlar, engel oluyorlar. Dolayısıyla Ekrem başkanımız da burada mağdur oluyor. İnşallah 2024'te Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız, Meclis çoğunluğunu alacağız , Ataşehir'de de Ataşehir'deki oyumuzu daha yükseklere çıkartarak daha fazla belediye meclisi üyesi kazanacağız. Tabii bu dileğimiz bütün ilçeler için geçerli, İstanbul'un hepsi için geçerli. Bizim mücadelemiz esas 2028'de Partimizi iktidar yapmak ve Cumhurbaşkanlığını da almaktır. Bütün hedefimiz budur, arkadaşlar öyle olması lazım. Bende şöyle bir anlayış yoktur: Yola çıktığım arkadaşlarımı asla yolda bırakmam. Yıllardır birlikte çalıştığım Battal İlgezdi de bildiğim kadarıyla tekrar aday ama; dediğim gibi diğer arkadaşlarımız da var; partimiz kime görev verirse sonuna kadar arkasındayız. Bana görev verirse ben de partimizi iktidar yapacağız diyorum ve sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum, ayaklarınıza sağlık diyorum."


Haber ve görseller: BRT Yayın Grubu Genel Yönetmeni Alâettin Bahçekapılı

234 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page